Često postavljana pitanja

Kako mogu naručiti?

Za narudžbu dodajte potrebnu robu u košaricu, a zatim kliknite gumb "Naplata". Zatim odaberite vrstu isporuke i vrstu plaćanja. Ako naručite prvi put, detaljniji obrazac bit će vam nešto manji! Pažljivo i najpotpunije nastavite sva polja s podacima za dostavu!

Zašto su vam tablete jeftinije nego u ljekarni?

Naša online trgovina predstavlja takozvane generike poznatih lijekova (točne kopije). Genericima se nazivaju lijekovi koje proizvodi tvrtka koja putniku ne zarađuje na njihovom razvoju i testiranju. Odnosno, tvrtke treba proučavati samo u proizvodnji - i lijek je spreman. U pravilu se zbog toga može uštedjeti nekoliko milijardi dolara, pa su generici puno jeftiniji od originala. Utvrditi oslobađanje takvih lijekova dopušteno je tek nakon isteka učinka patenta za izvorni lijek.

Ne razumijem pripreme. Što mi najviše odgovara?

Posebno za one koji se nisu odlučili, nudimo dvije vrste testnih setova, koje ćete odrediti prema vašim željama. Svi lijekovi imaju isti učinak i princip djelovanja. Razlikuju se samo aktivne tvari i vrijeme odziva. Djelatna tvar Viagre je sildenafil. Postojeća tvar Levitra je Vardenafil. Aktivni sastojak Cialisa je tadalafil. Obični lijekovi se primaju oralno, softverske verzije lijekova apsorbiraju se pod jezik, 20-30 minuta prije spolnog odnosa. Preparati proširuju krvne žile penisa pri seksi uzbuđenju. Kao rezultat toga, poboljšava se protok krvi u spolnom porodu, što pridonosi nastanku normalne erekcije.

Generici su originalne zamjene za lijekove.

Imaju potpuno isti sastav, ali se razlikuju od originalnih tableta s novim malo poznatim imenom. Idite u prodaju pod nepoželjnom oznakom, a samim tim i mnogo jeftinije. U učinkovitosti svoje primjene, generici se ni po čemu ne razlikuju od izvornih lijekova i djeluju točno sami.

Gdje su droge koje prodajete?

Svi lijekovi su proizvedeni u Indiji koja opskrbljuje generičke lijekove diljem svijeta.

Što ako vaše tablete ne djeluju?

Svi generički lijekovi koji se prodaju u našoj internet ljekarni proizvedeni su u većim farmaceutskim tvornicama u Indiji, postoje strogi nadzor kvalitete, zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde i potpuno su identični odgovarajućim originalnim lijekovima. Ako niste zadovoljni kvalitetom preparata kupljenih kod nas, vratit ćemo vam novac ili izvršiti zamjenu, čim dobijemo nepotrošeni ostatak lijeka.

Jamčite kvalitetu svojih lijekova?

Da, jamčimo! Naši lijekovi odgovaraju originalima 100%! Budi oprezan! "Neki prevaranti traže predstavnike naših trgovina." Vaša narudžba mora biti zapakirana u neprozirnu omotnicu i u omotnicu je uložena izjava. Nemoj se zavaravati!

Koja je razlika između softverske verzije tableta od uobičajene?

Standardne opcije tablete su opcije pretka softvera. Drugi od njih puno je brže prodro u tijelo i može se piti zajedno s alkoholom i teškom hranom.

Što trebam znati o vašim pripremama?

Preparati doprinose nastanku erekcije samo uz prisutnost spolnog uzbuđenja! Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno!

Ne znam nijednog radnika, što je točno u mom paketu?

Ne, poštari ne znaju, jer prije nego što pošaljemo paket, robu pažljivo pakiramo i pažljivo stavljamo u neprozirnu ambalažu bez ikakvog natpisa.